Başkan Kurtulan'dan Öğrencilere Ders

Bursa'da, 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri 'belediye başkanımızı tanıyalım' konulu ödevini yerinde uygulamak için Başkan...

Bursa'da, 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri 'belediye başkanımızı tanıyalım' konulu ödevini yerinde uygulamak için Başkan Sadi Kurtulan'nın kapısını çaldı.

14 Eylül İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Yakup Can Köseoğlu ve Yiğit Can Erman'ı ağırlayan Kurtulan, öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını cevapladı. Kurtulan, 3 yıllık hizmet süreci ve yapmayı planladığı projeleri hakkında bilgiler verdi. Kurtulan, ülkenin geleceği olan çocukları görmenin ve makam odasında ders işlemek istemelerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Çocuklarımızı medeni cesaretleri ve öğrenme azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu iletişimin daha da yaygınlaştırılması gerekir. Bu aynı zamanda, bir rehberlik hizmetidir. Bu iletişim, öğrencilere yeni ilgi alanları keşfetmelerini sağlayacak ve mesleki yönlenmelerine de olumlu katkılarda bulunacak" dedi.

Reklam
Reklam

Kurtulan, belediye olarak yaptıkları tüm çalışmaların, yatırımların ve hizmetlerin yarının büyükleri olan çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak için hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.

Kurtulan, birlikte ders işledikleri öğrencilere kitap hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz