Başkan Kuru, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Abdulvahabigazi Mahallesinde AK Parti'nin çalışmalarını anlattı.İl Başkanı Burhanettin...

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Abdulvahabigazi Mahallesinde AK Parti'nin çalışmalarını anlattı.

İl Başkanı Burhanettin Kuru, mahalle toplantısında mahalle sakinlerine AK Parti hükümetlerinin 2002 yılından beri ülkede ve Sivas'ta sağlıkta, hukukta, ekonomide, eğitimde ve yatırım alanları başta olmak üzere bir çok konuda yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti'nin kurulduğu günden beri halkın desteği ile büyümeye devam ettiğini belirterek; “"Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgi, muhabbet hat safhada. Eskiden bir parti iktidara gelir, aradan bir kaç yıl geçtikten sonra artık o partinin yöneticileri vatandaşın içine çıkıp da şu partiliyim diyemezdi. Çekinirdi, utanırdı, başını öne eğerdi. Çünkü iktidarda olup sizin emanetinize layık olacak icraatlar yapılmıyordu. Bu yüzden de sizin karşınıza gelemezlerdi. Ama biz AK Parti kadroları olarak, 11 yıl sonra geliyoruz, anlatıyoruz, anlımız ak, başımız dik. Bu sizin verdiğiniz vekalete sahip çıkarak, aziz millete sadakatle, aşkla şevkle bu millet için çalışmayla oldu. Bugün yaptığımız eserler olmasaydı, hangi konuda sorulursa sorulsun biz de aynı şekilde boynumuz bükük olurdu. 11 yılda sizlerin desteğiyle, gayretiyle bu ülkeyi değiştirdik. 2002 öncesi Türkiye artık yok” dedi.

Reklam
Reklam

Mahalle toplantısında AK Parti'nin ülke genelinde ve Sivas'ta yaptığı çalışmalara değinen İl Başkanı Burhanettin Kuru yapılan çalışmaların unutulmaması gerektiğini ifade etti. Bugün 18 yaşında olan bir gencin AK Parti iktidara geldiğinde 7 yaşında olduğunu ve 2002 öncesi Türkiye'yi bilmediğini bugün ülkede yapılan çalışmaların önceden de var olduğunu sandığını söyleyen İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Gençler bu ülkenin ekonomisi hep böyleydi hiç kriz falan olmadı, sağlık ve eğitim sistemi hep böyleydi, ulaşımda ülke bölünmüş yollarla ve her tarafta havaalanları ile hızlı tren ile her yere adım adım gidiyordu diye düşünüyor. Bütün ülke internet ağı ile donatılmış, teknolojimiz üst düzeyde her şey böyleydi sanıyor. Bunun böyle olmadığını dilimiz döndüğünce anlatıyoruz. Sadece bizim anlatmamız yetmiyor. Sizlerin desteği ile gençlerimize, çocuklarımıza anlatarak bu desteği vermenizi özellikle istiyoruz. Belirli bir yaş grubu üzerinde sıkıntı yaşamıyoruz. Biz anlatmasak da o yaşadığı için olayın farkında. Ancak, gençlerimiz maalesef böyle değil. Onlara sağlıkta, ulaşımda, ekonomide, eğitimde yapılan çalışmaları anlatın yeter" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: