Başkan Mergen’den Kanmaz’a Plaket

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Borlu beldesine tayini çıkan eski İlçe Milli Eğitim Müdür vekili...

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Borlu beldesine tayini çıkan eski İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Kanmaz’a, kristal plaket vererek ilçeye verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Köprübaşı'ndaki görevi boyunca Başkan Mergen'in her zaman desteğini gördüklerini belirten Kanmaz, tayininin memleketi Borlu'ya çıkmasının şans olduğunu söyledi. Mustafa Kanmaz, "Biz görevin kutsallığına inanan insanlarız. İmkanları ölçüsünde bize her konuda yaptığı katkı ve destek nedeniyle Başkan Zafer Mergen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Mergen de, eğitime diğer kurumların yanı sıra vatandaşların da sağladığı desteğin çok önemli olduğunu dile getirdi. Mergen, Kanmaz'a, ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde de başarı diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: