Başkan Namlı'dan Romen Vatandaşlara Ev Müjdesi

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, ilçede yaşayan ve geçimlerini davul çalarak sağlayan Romen...

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, ilçede yaşayan ve geçimlerini davul çalarak sağlayan Romen vatandaşları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Kültür Sarayı'nda Romen vatandaşlarla yaptığı toplantıda, tespit edilen Romen ailelerin ayda 100 lira taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "Parası olmayanları fondan yapılacak ödemelerle destekleyeceğiz. Dairelerimizin ihalesi bitti, müteahhitler bu hafta işe başlayacak. Müteahhidimiz konutları 2012 yılı içerisinde bitirmeyi planlıyor. Normal bitiş süresi 2013'ün temmuz ayıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Evlerin TOKİ konutları gibi 3 katlı ve 2+1 olacağını belirten Namlı, projenin 7 blok ve 168 daireden oluştuğunu söyledi. Bu evlerin sadece Romen vatandaşlar için olacağını vurgulayan Namlı, "İbadetinizi nasıl yapacaksanız gerekenler karşılanacak. Sosyal tesisler eklenecek. Büyüklerinizle, evlerinizi satmamanız konusunda görüştüm. Satmak mecburiyetinde olanlar bana danışmadan satmasın. Satılacaksa bir heyet kurarız, en yüksek parayı kim verirse ona göre satarız" diye konuştu.

Merhum babasının da kendisi gibi Romen vatandaşlara karşı sevgi duyduğunu ifade eden Namlı, bunu bir görev olarak gördüğünü belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: