Başkan Nevzat Doğan, Kızını Mezun Etti

Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan geçtiğimiz günlerde en küçük...

Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan geçtiğimiz günlerde en küçük kızı Ayşe Ceylin Doğan'ın yılsonu gösterisine katıldı.

Anaokulunu bitirerek ilköğretim birinci sınıfa geçen Ayşe Ceylin'in ilk mezuniyetinde Başkan Doğan oldukça keyifliydi. Özel Erkul Eğitim Kurumları anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı törende miniklerin heyecanını aileleri paylaştı. Anaokulu öğretmenleri Sadife Ak ve Reyhan Yurtaş'ın koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Okul Müdür Mehmet Batmaz ve Yardımcısı Salih Güç'te hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Halk oyunları, mehter, jimnastik, skeç, şiir ve çeşitli gösterilerle renklenen yıl sonu gösterisinde veliler adına söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan eğitimin önemine değindi. Çocukların eğitimine yapılan yatırımın en kazançlı yatırım olduğunun söyleyen Doğan, "Biz ailelerin en değerli varlığı çocuklarımız. Hiç kuşkusuz hepimiz çocuklarımız için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Ben burada bulunan herkesin, tüm anne babaların çocukları için sonsuz kredileri olduğunu biliyorum. Bugün yaşları 6 olan çocuklarımızın benzetme yerindeyse ilk mezuniyetlerini yaşıyoruz. Allah ailesine ve ülkesine faydalı olan çocuklarımızın üniversite mezuniyet törenlerini de bize göstersin" dedi.

Yıl boyunca çocuklar için emek harcayan eğitimcilere teşekkür eden Doğan, gösteriler boyunca Ayşe Ceylin ve arkadaşlarıyla yakından ilgilendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: