Başkan Nurdoğan: Hedefimiz Yimpaş Yozgatspor'u Şampiyon Yapmak

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yeni sezonda iyi bir takım oluşturarak hedeflerinin Yimpaş Yozgatspor’u...

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yeni sezonda iyi bir takım oluşturarak hedeflerinin Yimpaş Yozgatspor’u şampiyon yapmak olduğunu söyledi.
Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Yimpaş Yozgatspor İcra Kurulu, düzenlediği toplantıda takımın son durumunu değerlendirdi.
Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, Yozgatspor’un sadece Yimpaş'ın değil bütün Yozgatlıların takımı olduğunu söyledi. Geçen sezon kendi ve birkaç kişinin Yozgatspor ile ilgilendiğini belirten Başkan Nurdoğan, "Bu yıl başta sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri olmak üzere Yozgat’ta bizlerle beraber olacak ağabeylerimizle beraber Yozgaspor'a ne yapılabiliriz onu görüşeceğiz. Yozgatsporun geldiği noktada hiç birimizin memnun olmadığımızı ifade ediyoruz. Şehir takımının daha iyi yerlerde olmasını arzu ediyoruz. Yozgat’ın birinci lig görmüş bir takımı ve Yozgat gibi bir şehrin başka küçük şehirlerle aynı kategoride olması elbette hiç birimizi memnun etmiyor. Bunun için neler yapılabilir. Sadece ben merkezli değil biz merkezli hep beraber katkımız ne olabilir. İlimizin bütün sivil toplum kuruluşlarından olmak üzere inşallah bu yıl hepimiz birlikte olmak istiyoruz." dedi.
Valilik ve belediyeden takıma yeterli desteği göremediklerini ifade eden Nurdoğan, "Başta valimiz ve belediye başkanımızdan Yozgatspora daha fazla sahip çıkmalarını arzu ediyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı ancak destekler çok yetersiz. Biz daha fazla destek bekliyoruz." diye konuştu.
Yozgatspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini kaydeden Başkan Nurdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Yozgat'ta ve Yozgat dışında yaşayan işadamlarımıza çağrıda bulunuyorum. Takıma imkanları ölçüsünde destek olsunlar. Evet şirket Yimpaş'ın bir şirketi, Yimpaş Yozgatspor ne yönetim ne de tamamen Yimpaşın omuzlarında olacak gibi diye bir anlayış da doğru değil. Yimpaş üzerine düşeni yapmaya gayret ediyor. Biz resmi olarak Yimpaş'ta, ama bunun dışında da bizimle beraber olacak bir yönetim kurulu oluşturduk. Sivil toplum başkanlarımızdan oluşan bir ekiple inşallah bu sene ortak akılla ne yapılabilir. Bin bilsen de bir bilene danışma felsefesini hepimiz biliyoruz. Biz de ne kadar iyi biliyoruz desek de hep beraber burada bilen arkadaşlarımıza ağabeylerimize soracağız. İş adamları ve Yozgatlılarla hep beraber olmak istiyoruz. Yozgatspor’a ne yapılabilir. İstanbul ve Ankara’da ki Yozgatlılara gitmemiz lazım. Yozgat’a yeniden spor anlamında gerekeni yapmamamız lazım. Öncelikle transfer konusunda hocamızın listesiyle yeni transferlere başlayacağız. Futbolcuları buraya davet edip arkadaşlarımızla çalışmamızı yapacağız. Futbolcularla görüşmeye devam edeceğiz. En doğru futbolcuyu en doğru rakamla Yozgat'a kazandırmak gerekiyor. İnşallah bu sene hedefimiz iyi bir takım kurarak şampiyon olmaktır. Şampiyon olamazsak play-off oynamaktır. Hep beraber olursak hedefe ulaşırız. Bu takım en az play-off oynamalı. Bu yıl 2 milyon TL bütçe ayırdık. Bu parayla transferlerimizi gerçekleştireceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: