Başkan Nurdoğan: Sağlanan Imkanların Sonucu Böyle Olmamalı

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yönetim olarak takıma büyük destekler verdiklerini belirterek, buna rağmen...

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yönetim olarak takıma büyük destekler verdiklerini belirterek, buna rağmen maçlarda alınan sonucun kendilerini üzdüğünü söyledi.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele veren Yimpaş Yozgatsporlu yöneticiler, Yozgat Çamlık Mili Parkı'nda gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yemek sonrası yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda oynadığı karşılaşmalarda alınan kötü sonuçları hak etmediklerini kaydetti.

Başkan Nurdoğan, Teknik Direktör Şenol Kaba ile geçen hafta anlaştıklarını hatırlatarak, yeni bir sayfa açmak ümidiyle, yeni bir heyecanla hedeflerine ulaşmak adına çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Ligin başından itibaren play-off hedefinden asla vazgeçmediklerini ifade eden Başkan Nurdoğan, "Sonuçlara baktığımız zaman takımımız kan kaybetmeye devam ediyor. Bu sonuçlar bizleri üzüyor. Yönetim olarak sağlanan bu imkânlarının sonucu böyle olmamalı diye düşünüyoruz. Takım neredeyse küme düşme hattına gelmiş. Yerine baktığımız zaman takım moralimizi bozacak bir yerde. Bu hafta Diyarbakır'dan güzel bir sonuç bekliyorduk. Ama olmadı. Diyarbakırspor deplasmanından da takımız 4-2 mağlup döndü. Hocamızın takımı tanımaya henüz fırsatı olmadı. Hocamız takımla ilgili notlarını bu maçta tutmuştur. Takımı da az çok tanıma fırsatı bulduğunu düşünüyorum. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Çözümü, çaresi nedir? Hep beraber bulacağız. Biz bu haftadan itibaren Şenol hocamızla beraber takımızı bulunduğu noktadan hızlı bir şekilde iyi seviyelere getirmeye çalışacağız. Futbolda yarın çok geç, hocamıza çok büyük görev düşüyor." dedi.

Diyarbakır'da Yozgatspor takım otobüsünün camlarının kırılmasına da değinen Nurdoğan, "Otobüsün taşlanması sadece Yozgatspor’a yapılmış bir davranış, bir hedef değildi. Otobüsümüz o gün Diyarbakır'da var olan olayların içinde kaldı. Otobüsün camları o şekilde kırıldı. Emniyetin tavsiyeleri üzerine takımız da antrenman yapmadı ama olayın bizim takımla ilgisi yok. Bir yanlış anlaşılma olmasın." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Şenol Kaba, takımı hak ettiği yere getirmek için teknik heyet ve futbolcuların kenetlenerek çalışması gerektiğini belirtti.

Kaba, şöyle konuştu: "Takımın iyi yerlere çıkması için gerekli bilgi ve teknik güce sahibiz. Bu sıkıntılı durumdan ben ve futbolcu arkadaşlarım elimizden gelen çalışmaları yapıp bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğimizi ümit ediyorum."

Yemeğe İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Çevre ve Orman Müdürü Birol Ayyıldız ve taraftarlar derneği başkanları da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: