Başkan Odabaşı'ndan Şenlik Komitesine Ödül

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği Komitesi...

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği Komitesi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Odabaşı, şenlik komitesinde yer alan Başkan Yardımcısı Murat Bölük, Hulusi Gürpınar, Bayram Dursun, Bayram Türkmez, İsa Ömercan, Münir Ballı, Halis Bozkurt, Abdulhamit Saydam, Yüksel Kaymak, Mustafa Kömürcü ve İbrahim Karagöz’ü birer plaketle ödüllendirdi.

Başkan Odabaşı, yaptığı konuşmada, şenliğin oluşturulan komitenin sayesinde yüksek bir katılım ile sonuçlandığını söyleyerek, "Şenliğimiz dopdolu, hareketli, hemşehri derneklerimizin büyük katılımı sayesinde de çok kapsamlı oldu. Bu yıl 9. düzenlediğimiz şenliğimize geniş katılım sayesinde Gölbaşı’nı çok iyi bir şekilde tanıttığımız inancındayım. Bu tanıtımda siz komitesi üyelerinin çok büyük bir katkısı oldu. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır." dedi.

Reklam
Reklam

Şenlik komitesi üyeleri de Başkan Odabaşı’na teşekkür ederek, "Gölbaşımızı tanıtmak bizlerin en büyük görevidir. Gölbaşı için her zaman görev bilinci içersinde çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: