Başkan öğretmenlere gül dağıttı

Kayseri'nin Talas ilçe Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İlköğretim Haftası nedeniyle TOKİ Levent Çetinkaya İlköğretim Okulu’nda...

Kayseri'nin Talas ilçe Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İlköğretim Haftası nedeniyle TOKİ Levent Çetinkaya İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende öğretmen ve öğrencilere gül hediye etti.
Başkan Yıldırım, güne ilk olarak Mehmet Cemile Oğulcukluoğlu İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul ederek başladı. Ziyarete Okul Müdürü Kemal Birol, öğretmenler Muzaffer Karakaya ve Nilüfer Karakuş, 8. sınıf öğrencileri Zeynep Kapalı ile Furkan Eren katıldı. Bir süre öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Yıldırım, ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler verdi.
Başkan Yıldırım, daha sonra Kaymakam Sefer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker ve İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile TOKİ Levent Çetinkaya İlköğretim Okulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası törenine katıldı.
Renkli görüntülerin oluştuğu törende Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı unutulmaz bir konser verdi. Ardından öğrenciler hazırladıkları çeşitli gösteri sundu, şiirler okudu. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği törenin sonunda Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, öğretmen ve öğrencilere gül hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz