Başkan Oğul’dan Şampiyon Sporcuya Ödül

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, 4. Para Tekvando Dünya Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan...

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, 4. Para Tekvando Dünya Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Akşehirli sporcu Mehmet Sami Saraç onuruna yemek vererek, altınla ödüllendirdi.

Dünya Tekvando Federasyonu tarafından 8 Haziran 2013 tarihinde İsviçre’nin Lozan kentinde düzenlenen 4. Para Tekvando Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olarak Akşehirlileri gururlandıran Mehmet Sami Saraç onuruna Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından bir yemek verildi. Akşehir Mutfağı’nda verilen yemeğe Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, eşi Hatice Oğul, Dünya Şampiyonu sporcu Mehmet Sami Saraç, Akşehir Nasreddin Hoca Tekvando Spor Kulübü Başkanı Hikmet Uğurluoğlu, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular, aileleri ve basın mensupları katıldı. Yemekte ilk olarak konuşan Akşehir Nasreddin Hoca Tekvando Spor Kulübü Başkanı Hikmet Uğurluoğlu, Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’a spora ve özellikle amatör spora verdiği destekler için teşekkür ederek “Her zaman yanınızda olduğunuz gibi gelecekte de yanımızda olacağınızdan eminiz” dedi.

Reklam
Reklam

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Mehmet Sami Saraç’ın başarısının Akşehir’i Konya’yı ve tüm Türkiye’yi gururlandırdığını ifade ederek, “Ben bu genç sporcumuzu kutluyorum. Bir Akşehirlinin, bir hemşehrimizin Dünya Şampiyonu olması bizleri çok mutlu etmiştir. Önce ailesini, onu yetiştiren hocalarını ve kulübünü tebrik ediyor, başarılarının da devamını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Oğul konuşmasının ardından Dünya Şampiyonu sporcuya altın takarak ödüllendirirken bundan sonra olimpiyatlarda da kendisinden başarı beklediklerini ifade etti. Genç sporcu Saraç da herkese teşekkür ederek, gelecekteki hedefinin olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: