Başkan Oğuz’a “eğitime Destek” Teşekkürü

Türkiye’nin eğitim düzeyi en yüksek kentlerinden biri olan Aliağa’da, eğitim kurumlarının bir çok ihtiyacı Aliağa...

Türkiye’nin eğitim düzeyi en yüksek kentlerinden biri olan Aliağa’da, eğitim kurumlarının bir çok ihtiyacı Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle karşılanıyor. Kamuoyu tarafından eğitime verdiği önem ile tanınan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, ilçedeki eğitim standardının yükselmesi için okullardan gelen talepleri hızla karşılıyor.

Aliağa Merkez ve Köylerdeki 18 İlköğretim ve Lisenin Boya Badana işlerini eğitim sezonu öncesi yaparak öğrencilerin temiz ve sağlıklı koşullarda eğitim almasına destek olan Aliağa Belediyesi’ne öğrenci velilerinden teşekkür geldi. İlçede eğitim veren Çamlık İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nun ana sınıfı yenilemesinden boya, tamirat ve bakım işlerine kadar bir çok sorununu çözen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a öğrenci velileri teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Aliağa Belediyesi, Çamlık İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nın Ana sınıfını yeniledi. Dış cephe ve sınıfların boya işleri yapıldı. Çatı izolasyonu ve onarımını yapan Belediye, sıra ve dolapları yeniledi. Kapı ve pencere doğramaları onardı. Okul yönetimi ve Okul aile birliği de Başkan Oğuz’a bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çamlık İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Aksu, okulun ihtiyaçlarında Aliağa Belediyesi’nin imdada yetiştiğini söyledi. Aksu, “Başkanımız bir dediğimizi iki etmeden hemen yapıyor. Sorunsuz okul, sorunsuz sınıfta okuyan öğrenciler başarıya odaklanıyor. Bu desteklerle okul öğrencilerimizin başarısının giderek yükseldiğini gördük” dedi.

15-20 kişilik ideal sınıflarda eğitim verdiklerini belirten Müdür Aksu, “Genç ve idealist bir öğretmen kadromuz var. Aliağa Belediyemizin destekleriyle burada eğitim koşullarımız çok değişti. Bu desteklerle artık başarılı olmak zorundayız" diyerek, desteklerinden ötürü Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

“4 yıl boyunca Okullarımızın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözdük. Bu sürede okullarda iç ve dış cephe olmak üzere toplam 22 bin 785 metrekare boya yaptık” diyen Başkan Turgut Oğuz da, “Eğitimde başarı için okullarımızın iyileşmesine kurumlarımızın ve imkanı olan herkesin katkı sağlaması gerekiyor. Aliağa Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm okullara imkanlarımız ölçüsünde hizmet götürüyoruz. Çocuklarımız daha iyi koşullarda eğitim aldığında eğitimde ve yaşamda başarı ve rekabet güçleri artıyor” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: