Başkan Ok'tan Şehit Ailesine Ziyaret

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 17 Ağustos 1999 depreminde Adapazarı Askerlik Şubesi'nde enkaz altında kalarak...

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 17 Ağustos 1999 depreminde Adapazarı Askerlik Şubesi'nde enkaz altında kalarak şehit olan Ercan Karaaslan'ın ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı İsmail Ok, Şehitler Haftası münasebeti ile şehit ailesini ziyaret etti. 17 Ağustos 1999 Sakarya depremi sırasında Adapazarı Askerlik Şubesi’nde onbaşı olarak askerlik yapmakta iken, enkaz altında kalarak şehit olan Ercan Karaaslan’ın anne ve babasını ziyaret eden Başkan Ok'u anne Fatma ve Baba Mustafa Karaaslan karşıladı. Belediye Başkanı Ok’u evlerinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Karaaslan Ailesi, Ok’un şehit aileleri ve yakınlarına duyduğu ilgi ve yakınlığı her zaman takdir ettiklerini ve bu konudaki girişimlerini de basından izlediklerini belirtti. Yüreklerindeki evlat acısının yerini, şehit anne-babası olma gururunun aldığını söyleyen Karaslan çifti, Başkan Ok’a, yaptığı ziyaret ve kendilerine gösterdiği ilgi için müteşekkir olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı İsmail Ok, şehit ailelerinin gönüllerinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, "Sizler, bizim gözbebeğimiz, baş tâcımızsınız. İsteklerinizi emir telakki ederiz. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır, onlara olan şükran borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Gönül kapımız her zaman açıktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: