Başkan Oktay Beşli'den iddialara sert cevap

Ardahan Damızlık Koyun Keçi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Beşli'den iddialara açıklama.

Başkan Beşli, Gazetemiz haberinde yer alan iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıklayarak, kurumu karalamaya yönelik ortaya atılan iftiraların seçimi kaybeden muhaliflerin kamuoyuna yaydığı bilgi kirliliği olduğunu söyledi.

Ardahan'da yaklaşık 6 yıldır Damızlık Koyun Keçi Birliği'nin hizmet verdiğini açıklayan Başkan Oktay Beşli: "Kurum olarak şimdiye kadar mevcut üyelere en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birliğimiz, zor şartlarda üyelerimiz için bir çok proje üretmiş olmasına karşılık, geçtiğimiz dönem seçimi kaybeden taraflar durmadan bizi her yere şikayet ettiler. Yaşanan şikayetlerin sonucunda gelen müfettişler yaptıkları denetimlerde kurumumuzun yapmış olduğu tüm çalışmalarda şeffaf bir yönetim sergilediği var olan tüm raporlarda mevcuttur. Bizi şikayet edenler önce eteğindeki taşları döksünler. Hesap vermeyeceğimiz hiçbir iş yoktur, üyelerimiz ve Ardahan için hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizi şikayet edenler ise yüce yargıdan cevabını alacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Seçimi kaybedenler dedi kodu üretiyor diyen Ardahan Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Oktay Beşli; "Gazeteye Birliğimiz adına demeç veren kişi ve kişiler, birliğimiz üyesi olmamakla birlikte her hangi bir bağıda bulunmamaktadır. Bu tür iftiraları atanlar, kurumumuzu kişisel çıkarlarına alet etmektedir, Ardahan halkı bu kişilerin kim olduğunu çok iyi tanıyor ve biliyor. Bizim yurtdışında ithal ettiğimiz otun yolsuzluk olduğunu iddia edenler, masa başında oturarak tohum yazmaktadırlar. Şimdi bende Ardahan ilimizin değerli halkına soruyorum bunun hangisi yolsuzluktur, karar halkımızındır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: