Başkan Öngel: Terör belasını nefretle kınıyorum

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki PKK’lı teröristlerin haince saldırılarını...

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki PKK’lı teröristlerin haince saldırılarını nefretle ve şiddetle kınadıklarını açıkladı. Başkan Öngel, Kalleşçe saldırı sonucu vatanı için şehit düşen 24 Mehmetçiğin ailelerine de başsağlığı diledi.
Hakkâri’nin Çukurca ve Yüksekova ilçesinde teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Başkan Öngel, vatan ve millet düşmanlarının gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini vurguladı.
Türkiye'de haince emellerle manevi hassasiyetlere saldırıda bulunan terörün, çirkin yüzünü göstererek 24 vatan evladının daha hayatına kıydığını kaydeden Başkan Öngel, ne olursa olsun yurdun bölünmez ve sarsılmaz bütünlüğüne el uzatan, dil uzatıp söz söyleyenlerin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz