Başkan Orhan Projelerini Anlattı

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "İktidarla Aynı Dili Konuşan Belediye" sloganıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini...

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "İktidarla Aynı Dili Konuşan Belediye" sloganıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, bugünkü iktadarın hizmet yarışında geçmişteki siyasi partilerden kıyaslanamayacak şekilde önde olduğunu söyledi.

2004 yılından beri Turgutlu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Serhat Orhan, bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan bazı projeler hakkında bilgi verdi. Hayata geçirilen projelerde hayırseverlerin katkısının büyük olduğunu dile getiren Orhan, hizmet yarışında geçmişteki siyasi partilerden çok önde olduklarını vurguladı. Orhan, "Turgutlu'da 2004 yılında Adalet ve Kalkınama Partisi ile göreve geldikten sonra, 'İktidarla Aynı Dili Konuşan Belediye' sloganıyla çok güzel işlere imza attık. Bunların içerisinde hayırseverleri, devleti ve belediyeyi aynı hamurun içerisinde birleştirdik ve çok güzel hizmetler ortaya koyduk. Hayırseverlerimiz Hasan Ferdi Turgutlu ve Ali İhsan Demirdöven Turgutlu’da yaptıkları eğitime ve hayır işlerindeki desteklerinden dolayı Manisa ilinden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2 yıl üst üste üstün hizmet madalyası aldılar." dedi.

Reklam
Reklam

"PROJELERİMİZDEN EN GÜZEL VE EN AKILDA KALANI IRLAMAZ VADİSİ'DİR"

Göreve geldikten sonra Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Turgutlu Meslek Yüksek Okulu’nu inşa ettiklerini belirten Başkan Orhan, sözlerine şöyle devam etti: "Yine Turgutlu Belediyesi olarak 1 tane lise, 3 tane ilköğretim okulu ve 5 tane de anaokulu inşa ettik. Milletimizin hizmetine sunduk. 3 tane camii yaptık ve bunun yanında birçok yerde düğün salonları yaptık. Ama projelerimizin içerinde olan en güzeli ve en akıllarda kalanı Irlamaz Vadisi’dir. Aşağı yukarı 600 dönümlük alanda 50 bin ağaç diktik. Şuanda o ağaçların gölgesinde Turgutlulu insanlarımız piknik yapıyorlar, akşamları serinliyorlar, gölgesinden yaralanıyorlar. Yaz spor okullarında, yüzme havuzunda, akuva parkında, futbol sahalarında, basketbol, voleybol, teniste 2 binin üstünde öğrencimiz bunlardan yaralanıyorlar. Turgutluspor futbol takımımız burada sosyal tesislerde kalıyor."

11 BİN 500 KİŞİLİK STADYUM, SPOR SALONU VE KAPALI PAZARYERİ PROJELERİ

Turgutlu'nun Koşukırı bölgesinin yeni sebze ve meyve hali, çarşılar, 300 yataklı devlet hastanesi ve Irlamaz Spor Vadisi ile ilçenin en önemli cazibe merkezi haline geldiğini anlatan Başkan Orhan, "Geçmişteki siyasi partilerle bugünkü iktidarın arasındaki hizmet yarışında biz kıyaslanmayacak şekilde öndeyiz. En son projemiz 11 bin 500 kişilik dört tarafı kapalı stadyum, 2 bin 500 kişilikte kapalı spor salonu projesidir. Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç tarafından imzalandı. Şuanda projeler Spor Bakanlığı'ndan onayda. Tahmin ediyorum bayramdan sonra onaydan çıkacak. Ağustos sonu veya Eylül ayı içerisinde bu proje ihaleye çıkacak. Bu proje gerçekleştiği zaman Irlamaz Vadisi’nin de bir incisi olacak. Hemen karşı tarafında da Ege Bölgesi’nin en büyük kapalı pazar yerini inşa ediyoruz. Bunun da ihalesi Ekim ayında çıkacak. AK Partili belediyeler bu işin erbabı, AK Partili belediyeler bu işin uzmanı. Çünkü AK Partili belediyelerin ustası bizim pirimiz Sayın Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dır. Biz ona büyük usta diyoruz, çünkü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda sayın Başbakanımız o yılları bilen insanlar. O kadar Allah'ın sevdiği bir kul ki, kurak olan İstanbul, Tayyip Erdoğan başkan olduktan sonra Allah'ın himmetiyle İstanbul’u neredeyse sular seller götürdü ve barajlar doldu. Su problemi kalmadı ve yaptığı hizmetlerde ortada. Biz bu işi iyi biliyoruz. 2014’te de hem Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne, hem de Manisa’nın tüm ilçe belediyelerine talibiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz