Başkan Özbilen: Ölüsüne Saygısı Olmayanın Dirisine Saygısı Olmaz

Kars’ın Sarıkamış Belediyesi araç filosuna yenilerini ekledi. Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmayacağını kaydeden Belediye...

Kars’ın Sarıkamış Belediyesi araç filosuna yenilerini ekledi. Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmayacağını kaydeden Belediye Başkanı İlhan Özbilen, yeni alınan cenaze yıkama ve bekletme ile et nakil aracını hizmete soktu.

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, hizmet binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen hem borç ödeyip hem hizmet verdiklerini belirterek, araç parkını güçlendirdiklerini söyledi. Başkan Özbilen, belediyenin artık yeni araç ihtiyacının olmadığını belirterek, şunları ifade etti: "Et nakil aracı hizmete sunuldu. Hayatta en önemli şey sağlıktır. Belediyemiz mezbahanesi bu anlamda ciddi bir sorumluluk altındadır. Fakat mezbahane ne kadar temiz olursa olsun dağıtımı uygun şartlarda yapmazsanız bunun hiçbir anlamı kalmaz. Araçta bulunan soğutma sistemi sayesinde özellikle yaz aylarında dağıtımı yapılan etlerde herhangi bir şekilde bozulma olmayacaktır."

Reklam
Reklam

Başkan Özbilen, belediye araç parkuruna kazandırdıkları soğutmalı cenaze nakil aracı ve morglu cenaze yıkama aracı ile vefat eden vatandaşlara son görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: