Başkan Özcan’a Yılın Belediye Başkanı Ödülü

Türkiye Life Dergisi tarafından düzenlenen 'Türkiye Başarı Ödülleri' töreninde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan...

Türkiye Life Dergisi tarafından düzenlenen 'Türkiye Başarı Ödülleri' töreninde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Mersin merkezli olarak ülke genelinde yayın yapan Türkiye Life Dergisi tarafından birincisi düzenlenen 'Türkiye Başarı Ödülleri' töreni, Erdemli ilçesindeki Royal Sebaste Otel'de gerçekleştirildi. Törene KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun, KKTC Mersin Konsolosu Zalihe Erden, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, sinema sanatçısı Yılmaz Köksal ile il protokolü katıldı. Çok sayıda davetlinin de iştirak ettiği gecede 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görülen Başkan Macit Özcan’a ödülünü Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat takdim etti.

Reklam
Reklam

Ödül töreninde konuşan Başkan Özcan, kendisini bu ödüle layık gören Türkiye Life Dergisi okurlarına teşekkür ettiğini belirterek, “Biz siyasetçiler, yaptığımız hizmetlerin halkımız tarafından beğenildiğinin bir göstergesi olarak bu tür ödüllere layık görüldüğümüzde hoşumuza gidiyor ve bizi daha da motive ediyor. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: