Başkan Özdemir, İlçeyi Modern Kent Haline Getirmek İçin Çalışıyor

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 3 yıllık hizmet döneminde 54 yıllık ilçeyi büyük...

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 3 yıllık hizmet döneminde 54 yıllık ilçeyi büyük köy görünümünden çıkarıp yaşanılabilinir kent haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçenin ilk mahallelerinden biri olan Yeni Altıntaş Mahallesinin toprak olan cadde ve sokaklarına kilitli parke taşı döşetiyor. Çalışmaları yakından inceleyen Başkan Özdemir şunları söyledi:"AK Partili belediye başkanı olarak geçmiş dönemlerde 54 yılda yapılamayan belediyecilik hizmetlerini 3 yıllık dönemimizde ilçenin altyapı, park, içme suyu ve kilitli parke taşı döşeme hizmetleri verip, nereden nereye geldik. 54 yıldan beri kanserojen madde üreten içme suyu şebekesini yenileyerek ilçeyi 54 yıl sonra temiz içme suyu şebekesine kavuşturduk. İlçenin ortasında 14 yıldan beri atıl durumda duran ilçenin tek parkını yenileyerek içerisine ilçenin ilk çocuk parkını da yaparak değişik oyun grupları ve yetişkinler için jimnastik aletleri de koyarak yürüyüş parkuru ve 3 büyük yapay şelale ve yüzlerce çeşitten oluşan çiçek, süs bitkileri ve ağaçlandırması, ilçenin ilk ve tek aile yeri Araban Cafe Park'ı ve misafirhanesi ile bölgedeki ilçelerde eşi benzeri olmayan park'ı ilçe halkının hizmetine sunduk. 54 yıllık ilçenin hala tozlu topraklı olan, kış mevsimlerinde çamur bataklığı, yaz mevsimlerinde de tozlu topraklı köstebek yuvasını aratmayan tüm cadde ve sokaklarında başlattığımız kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız ile ilçeye verdiğimiz belediyecilik hizmetleri ile ilçeyi büyük bir köy görünümünden kurtarıp yaşanılabilinir bir ilçe konumuna getirdik. Elimizde en kısa zamanda ardı ardına hayata geçireceğimiz projelendirdiğimiz var."

Reklam
Reklam

Verdiği hizmetlerle ilçeyi şantiye şehrine çevirdiklerini ifade eden Özdemir, 2009 yerel seçimlerde ilçe halkına verdiği tüm seçim vaatlerinin büyük bölümünü yerine getirdiğini öne sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: