Başkan Özdemir: Rakiplerimiz Güçlü Olabilir, Ama Bizde Çok Güçlüyüz

Amasya Belediyesi Başkanı Cafer Özdemir, Türkiye Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi D Grubu'nda mücadele...

Amasya Belediyesi Başkanı Cafer Özdemir, Türkiye Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi D Grubu'nda mücadele veren Amasya Belediye Spor Kulübü güreş takımını ziyaret etti.
Serdar Zeren Spor Salonu'nda antrenman yapan takıma motivasyon ziyareti gerçekleştiren Özdemir, Amasya’nın bulunduğu ligde bulunmasının haklı nedenleri olduğunu söyledi. Özdemir, “Amasya geçmişte birçok milli güreşçiler yetiştirmiş, ata sporuna sahip çıkmış bir ildir. Rakiplerimiz güçlü ama bizde çok güçlüyüz.” dedi.
Takımın ilerleyen günlerde yapacağı müsabakalardan başarı ile çıkacağına inandığını belirten Özdemir, “İnanıyorum ki güreşçilerimiz bizleri önce Türkiye’de daha sonra da gerek Avrupa şampiyonalarında başarıyla temsil edecektir. Ata sporumuz güreşin gelecek kuşaklara aktarılmasını istiyoruz. 1. Lig'de bulunan bir takımımız var. Amasya büyük güreşçiler yetiştirmiş bir merkez. Hamit Kaplanları, Mahmut Demirleri yetiştirmiş bir merkez." diye konuştu.
Özdemir, antrenman sonunda güreşçilere baklava ikram etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: