Başkan Özden İftarı Şehit Yakınlarının Evinde Yaptı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilk iftarını şehit yakınlarının evinde yaptı.Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden ve...

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilk iftarını şehit yakınlarının evinde yaptı.

Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden ve 1993 yılında vatani görevini yaptığı esnada şehit olan Selami Şahin’in babası Ahmet Şahin’i evinde ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ramazan ayının ilk iftarını şehit ailesinin sofrasında yaptı.

Aile fertleri ile tek tek ilgilenen Başkan Özden, ziyarette ailelerin istek ve taleplerini de dinledi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk iftarının tüm inananlar açısından önemine değinen Başkan Özden, bu önemli ayda şehit yakınlarıyla birlikte olmaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti. Bugüne kadar yaptığı ziyaretler arasında, şehit yakınlarına yaptığı ziyaretlerin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Özden, ’’Bugüne kadar yaptığım tüm ziyaretlerin arasında şehit yakınlarına ve gazilere yaptığım ziyaretler benim için ayrı bir önemi bulunmaktadır. Çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için, bu millet için feda eden insanlarla birlikte olmak çok güzel bir duygudur. Bu duygu anlatılmaz, yaşanılması gerekir. Bunun içinde bu ailelerimizle fırsat buldukça sık sık bir araya geliyoruz. Şehitlik ve gazilik bizim için en büyük mertebedir. Hepsinin ruhu şad olsun’’ dedi.

Reklam
Reklam

Kendileri ile yakından ilgilenilmesinden çok memnun olduğunu kaydeden Ahmet Şahin, yapılan ziyaretin acılarını bir nebze de olsa hafiflettiğini ve kendilerine sahip çıkıldığını hissettirdiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: