Başkan Özden'den Kadir Gecesi Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin, tüm insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin, tüm insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Özden, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, İslam alemi için büyük önem taşıyan Kadir Gecesi'nin, inananlar için bir fırsat gecesi olduğunu belirtti.

Özden, mesajında şunlara yer verdi:

'Kur'an-ı Kerim'de ve Hz. Muhammed'in belirttiği gibi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni hep birlikte idrak edeceğiz. Sabır ve emek sınavının kazanıldığı böylesi mübarek gecelerin aramızdaki yardımlaşmayı ve paylaşmayı pekiştirdiği, gelip geçici olanın değil kalıcı ve ebedi olanın insanı yücelttiği bu mübarek gecede; gönüllerimiz, maddi ve manevi birçok hikmeti, rahmeti, bereketi ve mağfireti bir arada yaşamaktadır.

Reklam
Reklam

Bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip varsa kırık kalpleri de onaralım. Bütün bu güzelliklerin içerisinde başta ilçe halkımın ve Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu gecenin insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim."

Muhabir: Hüseyin Yiğiner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: