Başkan Özgan AK Partili kadınlarla yemekte bir araya geldi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçilen Yurdagül Boyraz ve...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçilen Yurdagül Boyraz ve yönetimi ile Yaverin Konağındaki yemekte bir araya geldi.
Yemek öncesi bir konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz; “Bugünkü programımızda bizleri yalnız bırakmayan İlçe Başkanımıza ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca partimizin daha önce Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Bizler bayrağı devir aldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız. Durmak yok yola devam diyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
AK Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağın el değiştirmesinde her zaman fayda vardır. Yıllardır partimizin içerisinde aktif olarak görev yapan Yurdagül Boyraz arkadaşımız sanki daha bugün görevine başlamış gibi heyecanlı. Bazı görevler insanlara zorla verilmez. Yani kişinin içinden isteyerek o işi yapmak gerekir. Bizim Kozan’daki başarımızın en önemli etkisi kadın kollarımızın çalışmalarının altında yatıyor. Kadın kollarımızın giremeyeceği ev yoktur. Kadınların elinin değdiği her yerde başarı, düzen ve intizam vardır. Onun için sizler partimizde ve bizlerin yanında her zaman çok değerlisiniz. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise “Sizlerle bir arada olmak bana ayrı mutluluk veriyor. Kadın Kolları ve İlçe Başkanımızın sözlerine bende katılıyorum. İlk geldiğimde kadınlarımızın ne kadar verimli çalıştığının bilincinde olmuştum. Ben her zaman yapmış olduğum toplantılarımda söylemişimdir. Gerek Atatürk Parkı gerek Kozan Kalesi, Dağılcak, yollar ve daha birçok hizmetin mimarı ben değilim bu hizmetlerin mimarı Kozan Halkıdır diye belirtirim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz