Başkan Özgan Muhtarları Dinledi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın, mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenleyerek 2014 yılında ilçede yapılacak çalışmaları değerlendirdiği ve bilgi alışverişinde bulunduğu bildirildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın, mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenleyerek 2014 yılında ilçede yapılacak çalışmaları değerlendirdiği ve bilgi alışverişinde bulunduğu bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Özgan'ın, makamında belediye birim amirleri ve merkez mahalle muhtarları ile toplandığı belirtildi. Özgan'ın, toplantıda, mahallelerde tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile hedeflenen hizmetler hakkında muhtarları bilgilendirerek, talepleri dinledikten sonra birim amirlerine görüşülen konulara ilişkin gereken talimatı verdiği kaydedildi. Muhtarların kendileri için her zaman ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Özgan'ın vatandaşa daha iyi hizmet için muhtarlarla istişare içinde olmayı sürdüreceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: