Başkan Özgan’dan Ramazan Ayı Mesajı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Ramazan ayının önemine...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının önemine değinen Özgan, ‘‘İnsanların; kalpten bir inanış ile idrak ettiği takdirde, sonsuz bir manevi doyuma ulaşması muhtemel olan, en nadide günlerin yaşanacağı, kalplerin ve gönüllerin temizlenip arınacağı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına ulaşmış bulunuyoruz. Tüm insanlığın; bu eşsiz mağfiret ayını layığı ile idrak ederek tüm bedenlerinde hissetmesi ve bu ayın vereceği eşsiz hazzı, sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diliyorum. Bu vesileyle başta Kozanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin bu mübarek Ramazan aylarını kutluyor; bu ayın sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

Reklam
Reklam

"Tüm İslam aleminin birliği için dua edelim." diyen Başkan Özgan, Ramazan ayı boyunca iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: