Başkan Özgenç'in Yargılanmasına Devam Edildi

Aralarında Antalya'nın Gazipaşa ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve iki yardımcısının da bulunduğu, ‘ihaleye...

Aralarında Antalya'nın Gazipaşa ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve iki yardımcısının da bulunduğu, ‘ihaleye fesat karıştırmak, kamu zararına dolandırıcılık ve rüşvet’ suçlamasıyla 12 kişinin 11 ile 21 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları talebiyle açılan davanın 2'nci duruşması bugün görüldü.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında mahkeme heyeti, sanıkların kimlik tespitini yaptı.

Kimlik tespitinin ardından sanıklar, İçişleri Bakanlığı Hazine Müsteşarlığı'nı temsilen katılan avukat Nuray Ayman'nın mahkemeye dahil edilme talebini reddettiler. Hazinenin zarara uğratılmadığını belirten sanık ve avukatlarının ek süre talep etmeleri üzerine mahkeme 9 Ocak 2013 tarihine ertelendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz