Başkan Özgüven Çocukların Sevgilisi

Boş vakitlerinde okulları dolaşan, bulduğu boşluklarda çocuklarla vakit geçiren, sohbet eden ve adeta çocukların sevgilisi...

Boş vakitlerinde okulları dolaşan, bulduğu boşluklarda çocuklarla vakit geçiren, sohbet eden ve adeta çocukların sevgilisi haline gelen Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, bu defa çocuklarla futbol oynadı.

Sabahları güne yol ve çevre denetimleri ile başlayan daha sonra belediye işleri, projeler ile ilgilenip, vatandaşların problemlerini dinleyen Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven fırsat buldukça okullara gidip boş zamanlarını çocuklarla geçiriyor. Süt dağıtımlarına katılıyor. Bulduğu boşluklarda çocuklarla vakit geçiren, sohbet eden Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, bu defa çocuklarla futbol oynadı.

Reklam
Reklam

Yerli üreticiyi desteklemek, sağlıklı beslenmeye katkı koymak amacıyla Tire Süt Kooperatifi ile protokol imzalayıp okullarda günlük süt ve kuru incir, üzüm, fındık, fıstık, badem gibi kuruyemiş dağıtımına başlayan Dikili Belediyesi, çocuklara eşofman ve ayakkabı yardımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Hükümetinin süt dağıtımı projesinin ardından büyükşehir dahi cesaret edemeyip okul sütü projesini durdurdu. Ancak Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven durmadı, günlük süt ve kuruyemiş dağıtımının yanı sıra İlçede ki dört ilköğretim okulunda eşofman ve ayakkabı dağıttı. Dağıtımlar sırasında çocuklardan yoğun ilgi gören Özgüven çocuklarla futbol oynadı. Özgüven'in gösterdiği performansa çocuklar tezahurat yapıp, bolca alkışladı.

Özgüven'e 'Başkan Amca' diye hitap eden çocuklar 'Başkan amca sen bizim her şeyimizsin' tezahüratında da bulundular.

Okullara ayrılan ödeneğin yetersiz olduğunu ifade eden Dikili belediye Başkanı Osman Özgüven; “Okullarımız harap durumdaydı. Yaptığımız çalışmalarla onarımlarını yaptık. Bahçe düzenlemelerini gerçekleştirdik. Boyalarını tamamladık. Bütçelerini çocukların eğitimine harcamaları için su parası almıyoruz. Ödenek yetersizliğinden dolayı çocuklarımız okullarında donuyorlardı. Dikili’de ki bütün okulları ücretsiz olarak Jeotermal ile ısıtmaya başladık. Yavrularımız artık okullarında üşümeden eğitim görüyorlar. Çocuklarımızı okullarına ücretsiz servislerimizle taşıyoruz. Dengeli beslenmelerini sağlayabilmek için günlük süt dağıtımının yanı sıra kuru incir, üzüm, badem, fındık, fıstık, ceviz gibi kuruyemişte dağıtmaya başlıyoruz. Eşofman ve ayakkabı dağıttık. Onların sağlıklı eğitim görebilmelerini sağlayabilmek için her türlü çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: