Başkan Özhaseki: Eğitime desteğimiz sürecek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye olarak eğitime destek verdiklerini ve bu desteklerinin devam...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye olarak eğitime destek verdiklerini ve bu desteklerinin devam edeceğini açıkladı.
Kayseri İldem İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri, İlköğretim haftası münasebetiyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, İl Mili Eğitim Şube Müdürü Arslan Kuş, Okul Müdürü Veli Öztürk, İngilizce öğretmeni Rana Alibaşoğlu ve öğrenciler Talha Dereli, Dilara Kurt, Tuğba Kıpçak ile Taha Cafer Koç katıldı.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arslan Kuş, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime ayrı bir önem verdiğini kaydederek, Başkan Özhaseki'ye eğitim ve öğretime katkılarından dolayı teşekkür etti.
Yaz tatilinin bitip yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul bahçelerinden cıvıl cıvıl seslerin yükselmeye başladığını söyleyen Başkan Özhaseki, başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennisinde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi olarak imkânlar elverdiği müddetçe eğitim-öğretime destek olacaklarını kaydeden Başkan Özhaseki, "Kayseri'de kamu kurumları ile belediyeler arasında mükemmel bir işbirliği var. Şehrimiz kendi içinde barışık bir şehir." dedi.
Eğitim alanında yapılan hizmetlerin en güzel icraatların başında geldiğini belirten Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi olarak 300'den fazla okulda çevre düzenlemesi yaptıklarını hatırlatarak, bu tür faaliyetlerin talep geldikçe devam edeceğini sözlerine ekledi.
Okul Müdürü Veli Öztürk'ten okulları hakkında bilgiler de alan Başkan Özhaseki, yakında İldem için temelleri atılacak raylı sistem hattının tamamlanmasıyla İldem'e ulaşımın kolaylaşacağını kaydetti.
Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özhaseki, öğrencilere eşofman takımı da hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz