Başkan Özhaseki, 'Gençlik Treni' IleKayseri'ye Gelen Öğrencilerle Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gençlik Treni' projesi kapsamında Kayseri'ye gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gençlik Treni' projesi kapsamında Kayseri'ye gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen program Özhaseki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gençlik Treni' projesi kapsamında Kayseri'ye gelen öğrenciler katıldı.

Gençlerin seyahat etmeleri, akranlarıyla tanışıp kaynaşmaları ve ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerini yerinde görmeleri amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca başlatılan 'Gençlik Treni' projesi ile Kayseri'ye gelen 80 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Özhaseki'den Kayseri'yi dinledi.

Reklam
Reklam

Özhaseki, öğrencilere siyasete nasıl atıldığını anlatarak şöyle konuştu:

"18 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Görevdeki ilk yıllarım şehirdeki altyapı, gecekondu gibi sıkıntıları çözmekle geçti. Ama şükür Allah'a bugün şehirde gecekondu, altyapı, üstyapı sorunu bulunmuyor. Borcumuz yok, işler iyi gidiyor. Kayseri'nin çok iyi bir konuma geldiğini ve modern bir kent kimliğine büründü. Şehri geleceğe taşıyacak projeler üzerinde çalıştık."

Ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Özhaseki, başarılı olmak için iyi niyetle çok çalışılması gerektiğinin altını çizerek, gençlere çağın gereklerine ayak uydurarak değişimi doğru algılamaları, kendilerini geliştirmeleri ve yabancı dil öğrenmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Programın sonunda 'Gençlik Treni' ile Kayseri'ye gelen öğrencilere, günün anısına Büyükşehir Belediyesi'nin yayın hayatına kazandırdığı kitaplardan armağan edildi.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: