Başkan Özhaseki "Harikalar Diyarı"nı Inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki inşaatı devam eden "Harikalar Diyarı" projesini yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki inşaatı devam eden "Harikalar Diyarı" projesini yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımına devam edilen projenin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki üst düzey yöneticilerinde bulunduğu bir grup, projenin devam ettiği Cırgalan Bölgesi'nde çalışmaları yerinden izledi. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özhaseki şunları belirtti:

"Anadolu şehirleri arasında bu tip bir proje yok. Artık altyapısını bitirmiş, üst yapısıyla hazır hale gelmiş şehirde bundan sonra yapılması icap edenler doğrusu keyifli projeler. Kesin bir tarih veremesek de önümüzdeki birkaç ay içerisinde 'Anadolu Harikalar Diyarı'nı açmayı hedefliyoruz. Şu anda burada bine yakın insan ve 100'den fazla araç, iş makinesi çalışıyor. Çok hummalı bir çalışma var. İnşallah bittiği zaman burası tüm Kayseri'nin nefes almak için, keyif yapmak için geleceği bir yer olacak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: