Başkan Özhaseki, Müsiad’da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi'nin düzenlediği Hasbihal Toplantısı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi'nin düzenlediği Hasbihal Toplantısı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla yapıldı.

Şube Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, toplantıda yaptığı konuşmada, “1993 yılında, ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak, Anadolu’daki işadamlarını bir çatı altında toplamak, kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir Türkiye hedefi ile yola çıkan işadamlarının Kayseri Şubesinin kuruluşunda Sayın Başkanım Mehmet Özhaseki’nin çok büyük emekleri vardır. Bundan dolayı bugün konuğumuz olmaktan çok ev sahibidir” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmada, ''Türkiye'de, şehircilik anlamında 1994 yılından sonra yeni bir sayfa açıldı. Kimliksiz ve sağlıksız kentler vardı. 1994 yılından sonra hizmet kaygısı olan kişilerin göreve gelmesiyle belediyecilik başladı. İnsan odaklı modern şehirler gelişti. 2005 yılında Hinterlant yasası ve birkaç ay öncede Büyükşehir Yasası çıktı. Bu yasalarla büyükşehirlerin hizmet alanları genişledi. Merkezdeki hizmetlerin bir kısmı artık taşra ilçelere de ulaşabilecek'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: