Başkan Özhaseki sabah yürüyüşünün ardından yatırımları inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Özhaseki'nin geçen yıl yaz dönemlerinde başlatıp geleneksel hale getirdiği sabah...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Özhaseki'nin geçen yıl yaz dönemlerinde başlatıp geleneksel hale getirdiği sabah yürüyüşleri yeniden başladı. Çay Bağları'ndan başlayıp Kıranardı üzerinden Hisarcık'ta sona eren yürüyüşün ardından bu yaz döneminde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ'de görev yapan üst düzey belediye yöneticileriyle sabah 06.00'da Çay Bağları'nda buluşan ve ardından yürüyüş yapan Başkan Özhaseki, daha sonra da Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı, raylı sistem 2. ve 3. etap projeleri başta olmak üzere Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yaz döneminde hayata geçirilmesi planlanan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak bir toplantı yaptı.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, son birkaç yıldır her hafta sonu tekrar ettikleri sabah yürüyüşlerine bu yaz döneminde de başladıklarını ifade etti.

Özhaseki, “Hafta sonları sabahın ilk ışıklarıyla birlikte belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerimizle buluşup şehrimizin değişik noktalarında yürüyüş yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl bazen Erciyes'te, bazen Hacılar'da bazen Talas'ta yaptığımız yürüyüşlerin bu sene ilkini Çay Bağları Mevkii'nde yaptık. Yürüyüşün ardından da hem önümüzdeki yaz döneminde Erciyes'te gerçekleştirmeyi planladığımız yatırım ve projeleri hem de Anadolu Harikalar Diyarı, raylı sistem, Kaleiçi Kültür Sanat Merkezi gibi belediyemizin diğer önemli çalışmalarını masaya yatırdık. Çok verimli bir çalışma ortamı oluştu. Önümüzdeki yaz boyu bu yürüyüşleri ve toplantıları sürdürmeyi planlıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: