Başkan Özhaseki'ye Ziyaretler

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Yönetimi ile Emniyet-Sen Kayseri İl Temsilciliği yetkilileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Yönetimi ile Emniyet-Sen Kayseri İl Temsilciliği yetkilileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Başkan Özhaseki'nin ilk ziyaretçileri KAYTİD Başkanı Enver Sungur ve beraberindeki dernek yönetimi oldu. Ziyarette Başkan Özhaseki'ye turizme ve kültür-sanat hayatına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eden KAYTİD Başkanı Sungur, Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerin Kayseri'nin ufkunu açtığını belirtti.

Reklam
Reklam

Bu projeler sayesinde Kayseri'de turizmin canlandığını anlatan Sungur, özellikle Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'nin şahane bir proje olduğunu söyleyerek bu projenin bütün bölge halkına hizmet vereceğini kaydetti.

Başkan Özhaseki ise eskiden beri ticaret şehri olarak anılan Kayseri'nin Kültür Yolu, Anadolu Harikalar Diyarı, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi gibi Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerle artık kültür-sanat şehri olarak da anılmaya başladığını belirtti.

Ziyaretin sonunda KAYTİD tarafından Başkan Özhaseki'ye turizme katkılarından dolayı Erciyes'i anlatan bir pano armağan edildi.

-Emniyet-sen'den tanışma ziyareti

Ardından Emniyet-Sen Kayseri İl Temsilcisi Çağatay Atasay ve beraberindeki sendika yetkilileri Başkan Özhaseki'ye bir ziyarette bulundu.

Ziyarette yeni kurulan sendikaları hakkında Atasay'dan bilgiler alan Başkan Özhaseki, Emniyet-Sen'e yürüteceği çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: