Başkan Öztekin’den Gso’ya Ziyaret

Gaziantep’in Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na...

Gaziantep’in Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Bekir Öztekin, GSO’nun yeni hizmet binasının çok modern olduğunu belirterek, kente ve sanayicilere hayırlar getirmesini dileyerek binanın yapımında emeği geçenleri tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da çağdaş mimarisi ve sanayicilere hizmet sunumunda çıtayı yükseltecek anlayışla tasarladıkları binalarını Gaziantep’e kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

‘Akıllı bina’ olarak tasarlanan binanın toplam 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirten Konukoğlu, yeni binada sanayicilerin hizmetine sundukları 6 özel ofis bulunduğunu, ihtiyaç duyulduğunda GSO üyelerinin bu ofisleri işlerini yürütmek için kullanabildiklerini anlattı.

Ziyaretin sonunda, Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: