Başkan Öztürk: Halka mal olmayan projelerin gerçekleşme şansı yok

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün başlattığı ve Adana tarihinde bir ilk durumundaki ‘kentsel dönüşüm’ çalışmasına...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün başlattığı ve Adana tarihinde bir ilk durumundaki ‘kentsel dönüşüm’ çalışmasına destek ziyaretleri ve açıklamalar birbiri ardına devam ediyor.
Adana Emlakçılar Esnaf Odası, Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ü makamında ziyaret ederek Barış ve İsmetpaşa Mahallelerinde TOKİ işbirliğiyle çalışmaları devam eden ‘kentsel dönüşüm’ çalışmasına destek verdiklerini açıkladı.
Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Seyhan Belediyesini ziyaret eden Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Öztürk’ün başlattığı ‘kentsel dönüşüme’ sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, “İlk etapta iki mahalleyi kapsayan bu çalışmanın başladığını bilmek son derece sevindiricidir. Diğer belediyelerimizi de örnek olmasını temenni ettiğimiz böylesine güzel bir çalışmayı başlatan Seyhan Belediye Başkanımız Azim Öztürk’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk de ‘halka mal olmayan, onların desteğini almayan’ hiçbir çalışmanın başarıya ulaşma şansı bulunmadığını vurguladı.
Öztürk, “Projeyi ilan ettiğimiz günden başlayarak tüm meslek gruplarından gelen destek mahiyetindeki açıklamalar ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızın göstergesidir. İsmetpaşa ve Barış Mahallelerinde de ‘kentsel dönüşüm’ alanında bulunan konut ve iş yeri sahiplerinin yüzde 90 oranında onayladığı bu önemli çalışmanın ihtiyacı olan diğer belediyelerimize de örnek olması en büyük temennimdir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz