Başkan Öztürk: Para Harcamadan Kentsel Dönüşüm Yapıyoruz

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Hürriyet ve Döşeme mahalleleri dâhil kent merkezini kentsel dönüşüm alanı...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Hürriyet ve Döşeme mahalleleri dâhil kent merkezini kentsel dönüşüm alanı ilan ettiklerini söyledi. Öztürk, “Belediye ve devlete para harcatmadan kentsel dönüşüm yapıyoruz. Proje kendini finanse ediyor.” dedi.

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat, İnşaat Komisyonu Başkanı Hakkı Polat, komisyon üyeleri Muammer Beluk, Haluk İncecik, Hasan Kavlak, Ahmet Özgül ve Genel Sekreter Yardımcısı Engin Tunç Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü ziyaret ederek, belediyenin uyguladığı kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde 32 hektar alan üzerinde uyguladıkları Seyhan Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında AGİD İnşaat Komisyonu üyelerine bilgi veren Başkan Azim Öztürk, “Bin 400 konutu bitiriyoruz. Barbaros Mahallesi’nde de 2 bin konutluk proje hazırlıyoruz. Kentsel dönüşümü belediye ve devletin kasasından para çıkmadan yapıyoruz. Proje kendini finanse ediyor. Ayrıca; Hürriyet ve Döşeme lahalleleri dâhil kentin merkezini kentsel dönüşüm alanı ilan ettik. Sektörel bazda her türlü öneriye de açığız. ‘Vatandaş için ne yapabiliriz’ onun derdindeyiz.” diye konuştu.

AGİD Başkanı Seyfettin Alpat, 904 üyesi ile Adana’nın en büyük derneği olduklarının altını çizerek, İnşaat Komisyonlarında 200 firmanın yer aldığını söyledi. Seyhan Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda yaptıkları uygulamaları takdirle karşıladıklarını söyleyen Alpat, AGİD üyelerini bilgilendirmesi için Başkan Azim Öztürk’ü dernek merkezine davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: