Başkan Öztürk Ve Ailesi Orucunu Iftar Çadırında Açtı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk eşi ve çocuklarıyla birlikte orucunu Kültür Merkezi önünde kurulan iftar...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk eşi ve çocuklarıyla birlikte orucunu Kültür Merkezi önünde kurulan iftar sofrasında açtı.
Seyhan Kültür Merkezi önünde Ramazan’ın birinci günü kurulan ve bir ay boyunca her gün bin kişinin iftarını açacağı noktaya eşi Betül Öztürk, çocukları Elif Nur, Ahmet Semih ve Nihan ile birlikte gelen Belediye Başkanı Öztürk, vatandaşlarla iftar saatine kadar sohbet etti.
Seyhan Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Kültür Merkezi önünde kurulan İftar Sofrası’nda her gün bin kişiye ev sahipliği yapıyor. Seyhan Belediyesi ayrıca Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bahçesinde hasta yakınlarına Ramazan ayı boyunca her gün 500 kişiye iftar yemeği dağıtıyor. Seyhan Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan 500 kişilik iftar yemeği de sefer taslarıyla ihtiyaç sahiplerinin adreslerine iftar saatinden önce teslim ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: