Başkan Pekel İspanya'ya Gidiyor

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Genel Kurulu’na katılmak üzere...

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Genel Kurulu’na katılmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği heyetiyle birlikte İspanya’ya gidiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın başkanlık edeceği heyet, 26-29 Eylül 2012 tarihleri arasında İspanya’nın Cadiz şehrinde yapılacak olan ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin de üyesi olduğu Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi’nin (CEMR) genel kuruluna katılacak. Avrupa yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek olan CEMR Genel Kurulu, belediyelerin uluslararası alanda temas ve diyaloglarının gelişmesine, katılımcıların yerelleşme, kalkınma ve yerel demokrasi alanlarında bilgi ve deneyimlerinin paylaşımına imkan sağlayacak.

Reklam
Reklam

Genel kurul kapsamında ayrıca “Yerelleşme-Demokrasi-Kalkınma Alanlarında Yenilik” konulu bir toplantı da yapılacak. Başkan Pekel'in yurt dışında bulunduğu süre içerisinde Belediye Başkanlığı’na meclis üyesi Erhan Elmastaş vekalet edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: