Başkan Pekel Kavşak Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediyeye bağlı ekiplerin ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.Ticaret...

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediyeye bağlı ekiplerin ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Ticaret Lisesi önünde yer alan kavşakta devam eden düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulunan Pekel, bu çalışmayla bu alanda trafik akışının rahatlamasını ve meydana gelen kazaların önüne geçilmesini hedeflediklerini söyledi. Pekel, “Trafiğinin rahatlatılmasına yönelik ODTÜ çıkışlı bir firmaya yaptırdığımız projelerin hayata geçirilmesi ile ilgili bir çalışmayı ekiplerimiz Ordu ve Hamit Kaplan caddesinin kesiştiği noktada yerine getiriyor. Bu çalışma, daha önce burada meydana gelen önemli kazaların önüne geçerek trafik akışını kolaylaştıran ve rahatlatan bir uygulama olacak. Ayrıca bu kavşaklarda yer alan yeşil alanlarımızın alt yapıları hazır ve birtakım düzenlenmelerle çalışmalarımız son şeklini almış olacak. Yaya kaldırımlarıyla, ışıklandırma çalışmalarıyla da Bandırma'ya yakışan, bu mahallemize yakışan bir çalışma ortaya çıkmış olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Paşakonak Mahallesi 1019. Sokak'ta yol yenileme çalışmalarını da denetleyen Başkan Pekel, bu bölgedeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: