Başkan Polat:

AK Partinin 11. Yıldönümü dolayısıyla verilen iftarda konuşan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 3...

AK Partinin 11. Yıldönümü dolayısıyla verilen iftarda konuşan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 3 ay içinde Bayburt'ta asfaltlanmamış yol kalmayacağını söyledi.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat Ak Parti'nin 11. yıldönümü dolayısıyla Beyzade düğün salonunda düzenlenen programda bir konuşma yaptı. Kadir gecesinin huzur getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan Polat, "14 Ağustos 2001’de bir kervan çıktı yola. Ülke artık değişti. Sizi bu kervanın içinde yer aldığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Biz belediye olarak hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Sizin yüzünüzü kara çıkarmamak adına, bu topluma vermiş olduğumuz sözü teker teker yerine getirmek adına planımızı ve programımızı devam ettiriyoruz. Bayramdan sonra Bayburt’un altını üstüne getireceğiz. Bayburt’ta bizi eleştirenler diyorlar ki ‘yollarımız kötü, caddelerimiz berbat, yolları başkan yapamadı’. Artık bundan sonra 3 ay zaman istiyorum sizden. 3 ay sonra bu dedikodu artık söylenmeyecek. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Bayburt’ta asfalt olmayan yol kalmayacak. Değiştirilmemiş parke ve bordür kalmayacak. Bunları bu Kadir Gecesi’nde sizlere aktarıyorum"dedi.

Reklam
Reklam

Topluma verilen sözlerin yapıldığını kaydeden Başkan Polat konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz bu topluma söz verdik. Suyu yapacağız dedik ve yaptık. Doğalgaz getireceğiz, getirdik. Park yapacağız dedik, yaptık. Projeler gerçekleştireceğiz dedik, yaptık. Çoruh’u bu topluma kazandıracağız dedik, kazandırdık.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: