Başkan Posbıyık: Murat Boz Ereğli'ye Gelecek

Zonguldak Ereğli Belediyesi tarafından bu sene 20. si düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında sahne alacak Murat...

Zonguldak Ereğli Belediyesi tarafından bu sene 20. si düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında sahne alacak Murat Boz’un konserini iptal ettiği söylentilerine Belediye Başkanı Halil Posbıyık açıklık getirdi. Başkan Posbıyık, Murat Boz’un Ereğlili olduğunu ve konserini iptal etmediğini açıkladı. Konser için Ereğli’ye gelmek için yola çıktığını kaydeden Posbıyık “Dün akşam Murat Boz gelemeyecek diye söylenti çıktı. Nerden ve nasıl çıktığını bilmiyorum. Murat Boz buranın evladı. Buranın çocuğu. Bize böyle bir aykırılık yapması mümkün değil” dedi.

Reklam
Reklam

Ereğlili sanatçı Murat Boz sosyal paylaşım siteleri Twitter ve Facebook'ta ışık ve ses firmalarının yükümlülüklerini yerine getirmediği için konserin iptal olduğunu açıklamıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: