Başkan Saatcı İle Rektör Harmandar Protokol İmzaladı

Fethiye İşletme Fakültesi’nin bir bloğunu Fethiye Belediyesi yaptıracak. Fethiye Belediyesi’nin yaptıracağı Fethiye İşletme Fakültesi’nin bir...

Fethiye İşletme Fakültesi’nin bir bloğunu Fethiye Belediyesi yaptıracak. Fethiye Belediyesi’nin yaptıracağı Fethiye İşletme Fakültesi’nin bir bloğunun belediyeye maliyetinin yaklaşık 2.5 milyon TL olacağı bildirildi.

Fethiye’ye kazandırılacak 4 blokluk Fethiye İşletme Fakültesi’nin bir bloğunun inşaatını Fethiye Belediyesi üstlendi. Karaçulha Beldesi hal binası karşısındaki 100 dönümlük alana yapılacak İşletme Fakültesi’nin bir bloğunun protokolü Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar arasında imzalandı.

Reklam
Reklam

Fethiye Belediye Meclis Salonu’ndaki imza törenine İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar ile Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yusuf Sülün de hazır bulundu. Rektör Mansur Harmandar, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir teşekkür plaketi sunarken Harmandar; “Fethiye İşletme Fakültesi’nin A Bloğunun yapılmasıyla ilgili olarak başkanımızla protokol imzaladık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da “Bugüne kadar imza atıp da yarım bıraktığımız hiçbir iş kalmadı. Bu dönem içerisinde yani seçimlere kadar inşallah İşletme Fakültesi’nin temelini atacağız. Ancak üstlendiğimiz A bloğun teslimi 2014 yılında olacak. Tabii Allah-ü Teala binanın tamamlanıp teslim edilmesini kime nasip eder şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. 4 bloktan oluşacak İşletme Fakültesinde 4 bin 300 metre karelik bizim yapacağımız blok yaklaşık 2.5 milyon TL’ye mal olabilir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: