Başkan Sadak, katı atık tesisinde incelemelerde bulundu

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, yapımına 5 yıl önce başlanan ve hizmete girmesinin ardından ilin...

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, yapımına 5 yıl önce başlanan ve hizmete girmesinin ardından ilin 25 yıllık katı atık depolama kapasitesini karşılayacak olan tesiste incelemelerde bulundu.
Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Buluş ve Fen İşlerine Müdürlüğü'ne bağlı teknik ekiple birlikte Çınarlı Su (Hatrant) köyü yolunda bulanan ve geçtiğimiz Mart ayında hizmete giren Katı Atık Toplama Tesisi'nde incelmelerde bulundu. İlk olarak yapım şirketi sorumlularından tesisteki çalışmalar hakkında bilgi alan Sadak, mart ayında Siirt Belediyesi'ne teslim edilmesi gereken Katık Atık Tesisi'nde bazı bürokratik işlerin uzaması nedeniyle tesisin bazı bölümlerinin tamamlanamadığını, Ramazan ayı içinde tesisin belediye tarafından teslim alınarak hizmete sokulacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz