Başkan Şahin, Erdemli'de MHP'yi coşturdu

Kargpıarı Belediye Başkanı Kerim Şahin'in Erdemli belediye Başkan Aday adayı açıklamasına binlerce kişi katıldı.

Kargpıarı Belediye Başkanı Kerim Şahin'in Erdemli belediye Başkan Aday adayı açıklamasına binlerce kişi katıldı. Coşkulu kalabalığa konuşan Şahin,"Sevenlerimizin yoğun isteğine cevap vermek ve Erdemli'ye hizmet etme onuruna erişmek ve yine ilçemizi layık olduğu geleceğe taşımak için Milliyetçi Hareket Partisinden Erdemli Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklıyorum." dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Eskiden başkan adayı bile bulmanın zorluğunu yaşamıştık. Ama bugün partimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin liderliğinde yükselişini sürdürmekte, deneyimli ve yetenekli kadrolarıyla iktidara yürümektedir. Adaylığımızın MHP'ye bir zenginlik anlayışını da beraber getireceğine inanıyorum. Gönüldaşlarımız istedi,öyle aday olduk. Belediye başkanlığında üç dönemlik tecrübeyle bundan sonra Erdemli'nin hizmetinde olmaktan gurur duyacağım. Partimizin 1975 Yılından buyana her çalışmasında, her fotograf karesinde ama ülkü ocağı kurucusu, Ama MHP'nin üyesi, ama il,ilçe, Genel Merkez delegesi ve belediye başkanı olarak yer almış bir gönüldaşınız olduğum için aday adayı oldum. Siyaset'in dostlukları yeyip bitiren bir araç olmasına izin vermemek için aday adayı oldum. Kırgınlık ve kaprislere yenik düşmeyeceğiz. Yönetim birliği kurarak hedeflere varacağız. Hepimizin aynı heyecan ile yüreğimizi ortaya koyarak çalışacağımıza ve hizmet üreteceğimize inandığımız için aday adayıyım. Genel merkezimizden il,ilçe belde teşkilatlarımıza, değerli gönüldaşlarımıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz