Başkan Şahin’den rekor oy sözü

Ak Parti Erdemli Belediye Başkan A. Adayı Kerim Şahin seçimlerde Kargıpınarı tarihinde destan yazacak, rekor bir oy alacağına söz veriyoruz” dedi.

Kargıpınarı’nda gerçekleşen Ak Parti Danışma Meclisi’de bir konuşma yapan Kargıpınarı Belediye Başkanı ve Ak Parti Erdemli Belediye Başkan A. Adayı Kerim Şahin, “ Önümüzdeki seçimlerde Kargıpınarı tarihinde destan yazacak, rekor bir oy alacaktır. Bugünden buna söz veriyoruz” dedi.

Kargıpınarı Ak Parti Danışma Meclisi’ne ev sahipliği yaptı. Ak Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt ve İl Başkanı Mekin Merter Salt’nda katıldığı toplantıda Erdemli Belediye Başkan Aday Adayları da hazır bulundu. Yoğun ilginin gözlemlendiği toplantıda bir konuşma yapan Kargıpınarı Belediye Başkanı ve Erdemli Belediye Başkan A. Adayı Kerim Şahin, belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Şahin, “Kasabamızda alt yapıyla ilgili sorunlarımız önemli ölçüde giderilmiştir. Öncelikli olarak kasabamızda eğitim,öğretim kurumları açısından herhangi bir sıkıntımız bulunmamaktadır. Son olarak da geçtiğimiz belediye meclisi toplantımızda yine kasabamızın merkezinde 8500 metre kare okul olanı olarak tahsis edilmiştir, İlçe milli eğitim müdürlüğünce yatırım programlarına aldırılmıştır. Kasabamızda Cumhuriyet mahallesinde en çok muzdarip olunan sel sularına karşı drenaj kanalları yaptırılmış olup, sel sularına karşı hiçbir vatandaşımız mağdur olmaz hale gelmiştir. Kasabamızın bitki örtüsü yönüyle tarım olup, tarımsal alanda en büyük sorumuz olan sulama suyu, kapalı devre sulama sistemi devreye sokularak hem enerji açısından tasarruf sağlanmış hem de sulama suyunda tasarruf sağlanmıştır. Kasabamızda gürültü ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren dağınık vaziyetteki sanayi esnafımız çok güzel bir sanayi sitesine kavuşturulmuş, sanayi esnafımızın sorunları giderilmiştir. Yine kasabamızda neredeyse kalmadı denilecek seviyede asfaltlama ve kilit parke çalışmaları tamamlanmıştır. Kasabamızda yoğun göç almış vatandaşlarımız arasında övünerek söyleyeceğimiz bir şekilde müthiş el ele, kardeşçe, bir arada huzur içerisinde yaşayabilmektedir. Kasabamızın eğitimde okullaşma oranı ve üniversitelileşme oranı her geçen gün artarak devam etmektedir. Kuran kursları ve camilerimizde herhangi bir sorumuz, sağlık teşkilatlarımızda herhangi bir sorunumuz yoktur. Biz sizlerle birlikte bir arada olmaktan ve siyaset yapmaktan ekibimizle birlikte çok mutluyuz. Önümüzdeki seçimlerde de Kargıpınarı tarihinde destan yazacak , rekor bir oy alacak sonuca söz veriyoruz ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz