Başkan Şahin'e suçlama

ANKARA (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mamak Belediye Meclis üyesi Muharrem Toprak, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin'in, bir hazır beton fabrikasının ruhsatsız olarak kaçak çalışmasına göz yumduğunu iddia etti.

Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine açıklamada bulunan Toprak, Başkan Gazi Şahin'in, Mamak'ta kaçak çalışan işyerlerinden, keyfi olarak istediğini yıktığını, istemediğini ise yıkmadığını öne sürerek, "Bir vatandaş gecekondusuna bir oda ilave ettiğinde derhal yıkılıyor, ancak trilyonlarca değeri olan kaçak bir tesisi çalıştıranlar belediyeye 2 kamyon alınca buna müsaade ediliyor. Hani nerede AK Parti'de 'AK' kelimesi? Şahin resmen yolsuzluk yapıyor" şeklinde konuştu.
Geçen haftaki Belediye Meclisi toplantısında Karadere Beton Fabrikası'nın Mamak Belediyesine 2 kamyon hibe etmesinin gündeme geldiğini dile getiren Toprak, "Belediyeye hibe edilen kamyon ve minibüsün ne amaçla hibe edildiğini sorduk, Şahin 'Cevap vermeyeceğim' dedi. Anlaşılıyor ki belediyeye 2 kamyon hibe edene kaçak ruhsat bedava" dedi.

Reklam
Reklam

Söz konusu beton fabrikasının 4 aydır kaçak çalıştığını ifade eden Toprak, "Mamak'ta birçok bölgede asfalt yok iken Şahin, beton fabrikasının civarını asfaltladı. Bu çifte standart niçin yapılıyor. Belediye resmen görevini suiistimal ediyor" açıklamasında bulundu.