Başkan Sakallı Engelli Personeller İle Bir Araya Geldi

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 2004 yılından itibaren hayata geçirilen bütün projelerde engelli vatandaşların...

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 2004 yılından itibaren hayata geçirilen bütün projelerde engelli vatandaşların ihtiyaçları gözetilerek çalışmalar yapıldığını söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Odunpazarı Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan engelli personelle bir araya gelen Başkan Sakallı, personele karanfil dağıttı; çeşitli hediyeler takdim etti.

Personelinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Başkan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi’nin engelliler için yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Göreve geldikleri günden bu zamana kadar geçen sürede “Engelleri kaldıralım” sloganıyla çalıştıklarını belirten Sakallı,”Hayata geçirdiğimiz her projemizde bu proje engelliler için nasıl bir fayda sağlar diye düşünüyoruz. Yol çalışmasından, kültürel çalışmalara kadar geniş bir yelpazede engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çaba sarf ediyoruz. Odunpazarı ve Eskişehir’i engelli dostu kent haline getirebilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Personelinin isteklerini de dinleyen Başkan Sakallı’ya, engelli vatandaşlara desteklerinden dolayı çiçek takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: