Başkan Sakallı'dan Genç Ressama Destek

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi Resim Bölümü öğrencisi Murat Sönmez tarafından açılan...

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi Resim Bölümü öğrencisi Murat Sönmez tarafından açılan resim sergisinde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Anadolu Üniversitesi Resim-İş Bölümü sergi salonunda açılan sergiyi büyük bir beğeni ile inceleyen Başkan Sakallı, başarılı ressam Murat Sönmez’den sergi hakkında bilgi aldı. Sergide yer alan tüm resimleri Murat Sönmez ile birlikte inceleyen Başkan Sakallı, genç ressamı başarılı çalışmalarından dolayı kutladığını ifade etti. Odunpazarı Gençlik Meclisi’nin sponsorluğunda açılan kişisel resim sergisinde yaptığı konuşmada, sanata ve sanatçıya desteklerinin artarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Sakallı, bu konunda yeni projeleri beklediklerini ifade etti. Konuşmasında Odunpazarı Gençlik Meclisi üyelerine de teşekkür eden Başkan Sakallı, gençlik meclisinin örnek bir projeye destek sağladığını belirtti.

Reklam
Reklam

Büyük ilgi gören sergi açılışında kendisini yalnız bırakmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya anlamlı bir sürpriz yapan Ressam Murat Sönmez, Başkan Sakallı’ya, üzerinde resmi olan karakalem tabloyu armağan etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: