Başkan Sakallı’dan Üst Yapı Çalışmalarına Denetim

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Büyükdere Mahallesi genelinde yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.Çalışmaları...

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Büyükdere Mahallesi genelinde yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaları incelemek ve vatandaşlarla buluşmak için Büyükdere Mahallesi'ne giden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ayrıca mahalle sakinlerine çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Sakallı, vatandaşlardan gelen istekleri de dinledi.

2013 yılı üst yapı çalışma programı kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyükdere Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda kaldırım taşları yenilenerek, baskılı asfalt uygulaması gerçekleştiriliyor. Engelli vatandaşların da düşünüldüğü çalışmalarda, kaldırımların giriş ve çıkışları rampalı olarak hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: