Başkan Saraçoğlu Dereköy Beldesinde Öğrencileri Dinledi

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu Hisarcık ilçesi Dereköy beldesi ilköğretim okulu bahçesinde oyun...

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu Hisarcık ilçesi Dereköy beldesi ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynayan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Başkan Saraçoğlu, beraberinde Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan M.Eryiğit, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Emet Orman İşletme Müdürü Savaş Ünle, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen ile hafta sonu Şeyhler beldesini ziyareti dönüşünde Dereköy beldesinde yeni eğitim ve öğretime açılan 8 derslikli Dereköy ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynayan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Saraçoğlu, öğrencilere yeni okullarından memnun olup olmadıklarını, kaloriferlerin yanıp yanmadığını sordu. Öğrenciler okuldan memnun olduklarını, kaloriferlerin ise ara sıra iyi yanmadığını söylediler. Bu arada spor salonunun hafta sonu kilitli olduğunu öğrenen Saraçoğlu, spor salonunun hafta sonları da açık olması gerektiğini söyleyerek çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: