Başkan Saraçoğlu, Kanalizasyon Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ağaçköy ile Zafertepe mahalleLERİ arasında bulunan bölgede devam eden kanalizasyon...

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ağaçköy ile Zafertepe mahalleLERİ arasında bulunan bölgede devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Saha ekibinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Saraçoğlu, çalışmalar sona erdiğinde Ağaçköy ile Zafertepe Mahalleleri arasında bulunan bölgedeki sulama kanalına paralel bin metre uzunluğunda ve 400 yarıçapında kanalizasyon hattı bağlanarak Selçuklu Caddesinden gelen hattın, İmam Gazali Caddesindeki ana kanalizasyon hattına bağlantısının sağlanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun incelemelerine, Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli ve birim müdürleri de eşlik etti.(EFE)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: